Forte Village / Packages

SPA EXPERIENCE

Wijdt een wellness-pauze aan het wegwerken van de spanningen die zich de afgelopen maanden hebben opgehoopt, vind het delicate evenwicht tussen lichaam en geest, verlicht stress en kwetsbaarheid, begin weer sterker dan voorheen. Het gespecialiseerde team van Acquaforte Thalasso & Spa, heeft twee nieuwe oplossingen ontwikkeld om het immuunsysteem te versterken en een nieuwe vitaliteit te herwinnen, met twee verschillende detox en anti-age combinaties.Dit in aanvulling op de traditionele ‘Spa Experience’ en ‘Weight Loss’ programma’s, in lijn met de laatste wellness trends.

SPA EXPERIENCE

Regenereer en hervind uw psychofysisch evenwicht. Onze Acquaforte Thalasso & SPA is de perfecte plek voor een weekend van pure ontspanning.

Het pakket omvat:

  • Halfpension (ontbijt & diner)
  • Een ontspannende massage per persoon
  • Een ontspannende massage per persoon
  • Dagelijkse toegang tot de spa van Acquaforte voor de thalassotherapiecursus
  • Privétransfer van/naar de luchthaven van Cagliari

Prijs

Vanaf 610 €* per tweepersoonskamer per nacht. De aanbieding is geldig voor een verblijf van minimaal 2 nachten.BTW en service inbegrepen. De aanbieding is niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties.

Das Paket ist vom 1. April bis 1. Juli und vom 31. August bis 27. Oktober.

 

Events Calendar
Category

Organisiere

deinen perfekten Urlaub

mit unseren Holiday Advisor

Anrufen jetzt

+39 070 9218818

Erreichbar jeden Tag von 9.00 bis 18.00

Book Now & Get Our best rate

Plan your Perfect Vacation WITH OUR HOLIDAY ADVISOR Book Now For Our Best Rate Book now to get the best choice of rooms and rates

 

Telephone +039 0709218818

Email holiday@fortevillage.com